Even voorstellen.

  • Aflevering motor
  • Rijschool

Uw vaste instructeur; Stewart. Ruim 30 jaar gepassioneerd motorrijder en gedreven om mijn leerlingen zo goed mogelijk te leren motorrijden. Als (ex) ambulancechauffeur weet ik dat er ook minder leuke kanten zijn aan het motorrijden, toch ben ik ervan overtuigd dat met de juiste mindset en echte motorvaardigheden, je baas kunt blijven over je eigen lot. Ga voor meer dan het rijbewijs, leer motorrijden bij Stewart en haal meer plezier uit het motorrijden.

 

Wees kritisch over wat je tegenkomt op het internet, ga naar de site van het CBR en contoleer het slagingspercentage. Reken na wat je lessen kosten, lessen van een uur of 50 minuten, is er tijd voor na te bespreken of gaat dat ook van de lestijd af, sta je te wachten omdat de andere leerling te laat is? Vaak spetterende aanbiedingen, maar goedkoop is helaas vaak duurkoop. Veel succes.

 


 

Referenties


Jeroen 29-06-2017
Stewart Rijopleidingen, leren motorrijden in je eigen tempo. Geen woord van gelogen. Stewart neemt de tijd om je alles onder de knie te laten krijgen. Je krijgt duidelijke uitleg over de oefeningen en daardoor ook de eerste keer geslaagd voor het avb.
Op de weg is het ook fijn lessen omdat je een op een les krijgt. Hij zoekt leuke routes uit en zo blijft het lessen ook leuk. Resultaat, avd ook eerste keer gehaald.

Nogmaals bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen!

Groeten Jeroen


Sabrina
Ik kan Stewart aanbevelen als rijleraar. De lessen zijn altijd 1 op 1, wat ik erg prettig vond omdat de oefeningen die je doet en de routes die je rijdt afgestemd zijn op de punten die jij moet ontwikkelen. Stewart leert je geen trucjes aan om even snel het examen te laten halen, maar stoomt je klaar voor het echte motorrijden, wat ik persoonlijk erg belangrijk vond. Hij vindt het belangrijk dat je goed leert motorrijden en zal ook net zo lang tips geven tot het goed genoeg is. Stewart kan goed analyseren waardoor bepaalde aspecten van het motorrijden niet optimaal gaan en verzint daar zelf oefeningen bij. Bij mij was een ontwikkelpunt het goed vooruit kijken en Stewart bedacht een oefening wie als eerste de oranje brievenbussen zou spotten. Ik kan nu nog steeds nergens heen rijden zonder alle oranje brievenbussen te spotten! Zoals je leest is Stewart een leraar die het lesgeven serieus neemt, maar er zit er ook altijd wel een stukje humor in zijn lessen. Na het lessen was er regelmatig tijd voor een kopje thee om over de les na te praten.

Stewart bedankt voor de lessen en binnenkort kom ik nog eens langs voor een kopje thee en om mijn motor te laten zien!


lees verder