Motorrijles

  • Les en volgmotor

Gegarandeerd individuele motorrijles en persoonlijke aandacht. Gaat u voor een pakket of voor maatwerk? Haal het beste in uzelf naar boven, kies voor kwaliteit, kies voor Stewart Rijopleidingen.

Motorrijles op een nieuw Yamaha MT07 ABS Flying Tiger Edition, wat een feest!
Bij Stewart Rijopleidingen ligt het accent op individuele aandacht en kwaliteit. De enige goede manier om een leerling te begeleiden is op de motor. Stewart volgt altijd op de motor.

Om het motorrijbewijs te halen dien je drie examens af te leggen, je theorie, voertuigbeheersing AVB en tenslotte het rijden op de openbare weg, AVD.

Met ingang van 19 januari 2013 is het voor mensen jonger dan 24 erg onaantrekkelijk gemaakt om je motorrijbewijs te halen. Instromen met 20 jaar op een 35 kw motor is inmiddels ook mogelijk. Ben je 24, dan kun je rechtstreeks voor de zware motor gaan.

Referenties


Jeroen 29-06-2017
Stewart Rijopleidingen, leren motorrijden in je eigen tempo. Geen woord van gelogen. Stewart neemt de tijd om je alles onder de knie te laten krijgen. Je krijgt duidelijke uitleg over de oefeningen en daardoor ook de eerste keer geslaagd voor het avb.
Op de weg is het ook fijn lessen omdat je een op een les krijgt. Hij zoekt leuke routes uit en zo blijft het lessen ook leuk. Resultaat, avd ook eerste keer gehaald.

Nogmaals bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen!

Groeten Jeroen


Sabrina
Ik kan Stewart aanbevelen als rijleraar. De lessen zijn altijd 1 op 1, wat ik erg prettig vond omdat de oefeningen die je doet en de routes die je rijdt afgestemd zijn op de punten die jij moet ontwikkelen. Stewart leert je geen trucjes aan om even snel het examen te laten halen, maar stoomt je klaar voor het echte motorrijden, wat ik persoonlijk erg belangrijk vond. Hij vindt het belangrijk dat je goed leert motorrijden en zal ook net zo lang tips geven tot het goed genoeg is. Stewart kan goed analyseren waardoor bepaalde aspecten van het motorrijden niet optimaal gaan en verzint daar zelf oefeningen bij. Bij mij was een ontwikkelpunt het goed vooruit kijken en Stewart bedacht een oefening wie als eerste de oranje brievenbussen zou spotten. Ik kan nu nog steeds nergens heen rijden zonder alle oranje brievenbussen te spotten! Zoals je leest is Stewart een leraar die het lesgeven serieus neemt, maar er zit er ook altijd wel een stukje humor in zijn lessen. Na het lessen was er regelmatig tijd voor een kopje thee om over de les na te praten.

Stewart bedankt voor de lessen en binnenkort kom ik nog eens langs voor een kopje thee en om mijn motor te laten zien!


lees verder