Referenties

Plaats hier uw reactie:


Naam:
Email:
Bericht:


Lees wat anderen schreven:

Giel (1 september 2015)

Na enige omzwervingen op het internet op zoek naar een goede rijschool voor motorrijlessen kwam ik net als u op dit moment op de site van Stewart terecht.. Deze sprak mij direct aan omdat het mij opviel dat Stewart ook veel nadruk legt op het veiligheidsaspect van het motorrijden. ik wilde niet alleen leren motorrijden maar ook veilig leren rijden. ik kan zeker beamen dat Stewart waarmaakt waar hij voor staat. Hij neemt de moeite om net even wat verder te kijken en geeft duidelijke uitleg. Stewart is analytisch en weet de lessen op jouw specifieke behoeften af te stemmen.. maar ook daarbuiten staat Stewart met raad en daad voor je klaar.. ik heb erg veel plezier gehad in de lessen en, nog belangrijker, ik heb erg veel geleerd wat mij zeker bij zal blijven en verder zal helpen in de jaren dat ik aan het motorrijden ben.

Stewart, bedankt voor alles ik kom snel weer eens bij je langs om een bakje koffie te drinken!!
Mark (11 januari 2015)
Ik heb deze week mijn rijbewijs gehaald bij Stewart en kan hem van harte aanbevelen. Hij heeft oog voor detail en legt de lat hoog. Dit geeft niet alleen vertrouwen voor het examen, maar hij maakt ook een veilige rijder van je. Daarnaast is Stewart prettig in de omgang en neemt hij uitgebreid de tijd voor je. Dit komt onder meer terug in zijn gebruik van videobeelden (heel handig). Stewart heeft een zeer nieuwe motor, je krijgt 1v1 les en kleding is in alle maten beschikbaar voor als je het zelf nog niet hebt. Ik ben erg tevreden over Stewart en beveel hem dan ook van harte aan!

Bedankt Stewart voor de goede lessen en nuttige koppen koffie. Zodra ik een motor heb gekocht kom ik zeker nog even langs!Thom (12 december 2014)
Toen ik motor wilde leren rijden, wilde ik een leraar die 1. professioneel zou zijn en 2. leuk in de omgang zou zijn en een goed gevoel voor humor zou hebben, want ik wilde het leren voor mijn plezier. Stewart is een uitstekende leraar die beide combineert. Streng en rechtvaardig af en toe, maar ook veel gelachen. Hij weet zich heel goed te verplaatsen in zijn leerling en heeft een enorme ervaring met het rijden in extreme omstandigheden en met verschillende voertuigen. Wil je dus op een leuke en goede manier leren motorrijden? Ga dan lessen bij Stewart!

Bedankt Stewart voor de leuke lessen, ik kan niet wachten tot ik een motor kan kopen en kan gaan rijden!


Erik (22 september 2014)
Na een periode van voertuigbeheersing en het oefenen op (met name) de achtjes en langszame slalom en de vele tips en geduld is het leerprocess verder gegaan op de weg. Tijdens de voertuigbeheersing was het prettig dat Stewart veel geduld heeft, op de juiste momenten oefeningen afwisselt en je niet op een druk parkeerterrein tussen de in- en uitparkerende auto’s de oefeningen laat doen.
Stewart heeft mij op de weg ook met veel aandacht en geduld de belangrijke zaken van het motorrijden duidelijk gemaakt. Met het terugkijken naar verschillende verkeerssituaties en het duidelijk maken hoe het moet of beter kan, is mij een hoop duidelijk en inzichtelijk geworden. Het examen was hierdoor eerder een afronding in plaats van een moment van spanning of onzekerheid.
Het was zeer leerzaam en nuttig, heeft mij en betere verkeersdeelnemer gemaakt en de mogelijkheid gegeven om met vertrouwen het motorrijden verder te ontdekken!
Bedankt!Sebastian (28 mei 2014)
Na 3 maanden lessen bij Stewart heb ik mijn motorrijbewijs binnen! Ik heb de lessen van Stewart erg prettig ervaren. Zijn uitleg was altijd helder met duidelijke (grappige) voorbeelden. Hij weet je te stimuleren om echt motor te leren rijden. Ik had ervaring met brommer rijden maar motorrijden is toch van een ander kaliber. In het begin was ik, zoals Stewart het noemde, aan het autorijden op een motor. Door de wijze lessen van Stewart heb ik geleerd om op een veilige en verantwoorde manier te motorrijden. Stewartrijopleidingen vind ik echt een aanrader omdat het prettig is om individueel les te krijgen van een ervaren motorrijinstructeur.


Referenties


Jeroen 29-06-2017
Stewart Rijopleidingen, leren motorrijden in je eigen tempo. Geen woord van gelogen. Stewart neemt de tijd om je alles onder de knie te laten krijgen. Je krijgt duidelijke uitleg over de oefeningen en daardoor ook de eerste keer geslaagd voor het avb.
Op de weg is het ook fijn lessen omdat je een op een les krijgt. Hij zoekt leuke routes uit en zo blijft het lessen ook leuk. Resultaat, avd ook eerste keer gehaald.

Nogmaals bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen!

Groeten Jeroen


Sabrina
Ik kan Stewart aanbevelen als rijleraar. De lessen zijn altijd 1 op 1, wat ik erg prettig vond omdat de oefeningen die je doet en de routes die je rijdt afgestemd zijn op de punten die jij moet ontwikkelen. Stewart leert je geen trucjes aan om even snel het examen te laten halen, maar stoomt je klaar voor het echte motorrijden, wat ik persoonlijk erg belangrijk vond. Hij vindt het belangrijk dat je goed leert motorrijden en zal ook net zo lang tips geven tot het goed genoeg is. Stewart kan goed analyseren waardoor bepaalde aspecten van het motorrijden niet optimaal gaan en verzint daar zelf oefeningen bij. Bij mij was een ontwikkelpunt het goed vooruit kijken en Stewart bedacht een oefening wie als eerste de oranje brievenbussen zou spotten. Ik kan nu nog steeds nergens heen rijden zonder alle oranje brievenbussen te spotten! Zoals je leest is Stewart een leraar die het lesgeven serieus neemt, maar er zit er ook altijd wel een stukje humor in zijn lessen. Na het lessen was er regelmatig tijd voor een kopje thee om over de les na te praten.

Stewart bedankt voor de lessen en binnenkort kom ik nog eens langs voor een kopje thee en om mijn motor te laten zien!


lees verder