Referenties

Plaats hier uw reactie:


Naam:
Email:
Bericht:


Lees wat anderen schreven:

Reinier (24 april 2014)
In November 2013 heb ik mijn motorrijbewijs gehaald bij Stewart. Ik ben nu 1500 km verder en kom tot de conclusie dat mijn verkeersinzichten zoals die zijn opgedaan in de motorrijlessen uitstijgen boven die van de overige weggebruikers (zelfs motorrijders) Motorrijlessen zijn intensief maar op de manier waarop Stewart het doet effectief en plezierig. het feit dat ik mijn theorie en praktijk in 1 keer haalde zegt misschien genoeg over het lessen bij Stewart. Stewart bedankt voor de leuke tijd en de koffie.
gr. Reinier


Evelinda (18 december 2013)
Laat ik beginnen met het bedanken van Stewart voor het mij goed leren motorrijden, waardoor ik mijn motorrijbewijs met een veilig gevoel in 1 keer kon behalen. Op veel verschillende manieren heeft hij mij les gegeven, waardoor ik steeds weer een beetje bijleerde. Ik kan het iedereen aanbevelen wanneer je op zoek bent naar het echte motorrijden! Ik sluit me aan bij de referenties welke al op de site staan. En inderdaad de koffie staat altijd klaar. :-)
Stewart, bedankt voor alles.
Evelinda
Michiel, 14 dec 2013 (14 december 2013)

Ook ik ben dankzij Stewart in 1 keer geslaagd voor mij motor rijbewijs. Na jaren twijfelen heb ik dan toch de stap gezet. Dit had ik veel eerder moeten doen! Als buschauffeur had ik het idee al veel verkeersinzicht te hebben, en daarom zonder moeite motor zou kunnen rijden. Maar een bus is geen motor..
Stewart is samen met mij terug naar de basis gegaan om het echte motorrijden te leren. Niet alleen de voertuigbeheersing, maar ook het begrijpen van het overige verkeer, en communiceren via je positie en gedrag op de weg zijn belangrijke zaken bij het motorrijden, die Stewart uitgebreid en op een begrijpelijke manier behandelt.
Dankzij de 1 op 1 lessen ben ik vlot door de opleiding gekomen. Stewart heeft heel veel geduld, kan zaken goed uitleggen met voorbeelden uit de praktijk, en leert je te denken als motorrijder. Stewart geeft niet alleen de 'foutjes' aan, maar graaft samen met jou door naar de oorzaak om deze bij de kern aan te pakken. Af en toe afstappen om bepaalde verkeerssituaties te bekijken en bespreken komt veel voor wanneer dat nodig is.
Dankzij de lessen van Stewart was ik niet alleen overtuigd dat ik het rijbewijs zonder problemen zou halen, maar ik kan ook zelfverzekerd, veilig en als echte motorrijder aan het verkeer deelnemen.
De motorvakantie staat al in de planning!
Bij Stewart is het altijd gezellig, de lessen hebben een leuke sfeer, en de koffie staat altijd klaar.

Ik raad iedereen die niet alleen een motorrijbewijs wil, maar ook het echte motorrijden wil leren aan te lessen bij Stewart!

Stewart: nogmaals bedankt voor de lessen. Nooit gedacht dat zo iets kleins als een rijbewijs zo'n grote verandering kon zijn in mijn leven. Wat een vrijheid, wat een rust.. heerlijk
Mikal (25 november 2013)
Vorige week heb ik dankzij Stewart in 1 maal mijn motorrijbewijs gehaald. Toen ik een half jaar geleden begon had ik geen enkele ervaring op de motor. Ik wilde als verrassing voor mijn man, die ook bij Stewart aan het lessen was, mijn rijbewijs halen. Na de proefles was ik meteen enthousiast. Stewart heeft me met veel geduld het echte motorrijden geleerd. Niet alleen "het trucje" , maar echt motorrijden!
Veiligheid, vooruit kijken en optijd beslissen zijn belangrijke speerpunten in zijn les. Maar ook zelfverzekerd en vertrouwd op de motor stappen/zitten.
Stewart zoekt bij iedere leerling naar de beste manier hoe hij/zij het motorrijden het beste kan leren. Soms met een lach, dan weer serieus, soms even afstappen en een verkeerssituatie bekijken en soms met opnames van de les.
Ik ben van mening dat als iedereen bij Stewart zou gaan lessen het een stuk veiliger zou zijn op de weg, vandaar dat ik hem aan iedereen aanbeveel, al is het maar een opfrisles!!

Stewart ; heel veel dank voor je geweldige lessen!!
En de verrassing is helemaal geslaagd!!

Mikal


Michael van Pruissen (16 oktober 2013)
Op 8 oktober 2013 heb ik dankzij de leerzame rijlessen van Stewart in 1 keer mijn motorrijbewijs gehaald. Niet alleen het beheersen van de motor staat bij Stewart centraal, maar vooral ook het op een veilige en verantwoorde wijze op de motor deelnemen aan het verkeer heeft zijn aandacht. De persoonlijke manier van lesgeven is mij zeer goed bevallen; even de motor aan de kant tijdens de les om een situatie uit te leggen, eventueel aan de hand van wat voorbeelden, en na afloop van de les volgt nog een gesprek waarin Stewart duidelijk uitlegt waar nog winst valt te behalen. Stewart, bedankt voor je inspanningen en ik zal je zeker aanbevelen mocht de gelegenheid zich voordoen!


Referenties


Jeroen 29-06-2017
Stewart Rijopleidingen, leren motorrijden in je eigen tempo. Geen woord van gelogen. Stewart neemt de tijd om je alles onder de knie te laten krijgen. Je krijgt duidelijke uitleg over de oefeningen en daardoor ook de eerste keer geslaagd voor het avb.
Op de weg is het ook fijn lessen omdat je een op een les krijgt. Hij zoekt leuke routes uit en zo blijft het lessen ook leuk. Resultaat, avd ook eerste keer gehaald.

Nogmaals bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen!

Groeten Jeroen


Sabrina
Ik kan Stewart aanbevelen als rijleraar. De lessen zijn altijd 1 op 1, wat ik erg prettig vond omdat de oefeningen die je doet en de routes die je rijdt afgestemd zijn op de punten die jij moet ontwikkelen. Stewart leert je geen trucjes aan om even snel het examen te laten halen, maar stoomt je klaar voor het echte motorrijden, wat ik persoonlijk erg belangrijk vond. Hij vindt het belangrijk dat je goed leert motorrijden en zal ook net zo lang tips geven tot het goed genoeg is. Stewart kan goed analyseren waardoor bepaalde aspecten van het motorrijden niet optimaal gaan en verzint daar zelf oefeningen bij. Bij mij was een ontwikkelpunt het goed vooruit kijken en Stewart bedacht een oefening wie als eerste de oranje brievenbussen zou spotten. Ik kan nu nog steeds nergens heen rijden zonder alle oranje brievenbussen te spotten! Zoals je leest is Stewart een leraar die het lesgeven serieus neemt, maar er zit er ook altijd wel een stukje humor in zijn lessen. Na het lessen was er regelmatig tijd voor een kopje thee om over de les na te praten.

Stewart bedankt voor de lessen en binnenkort kom ik nog eens langs voor een kopje thee en om mijn motor te laten zien!


lees verder