Referenties

Plaats hier uw reactie:


Naam:
Email:
Bericht:


Lees wat anderen schreven:

Jan Knobel (15 september 2013)
Door een proefles (gekregen van mijn zoon, ook geslaagd bij Stewart) ben ook ik aangestoken door het motorvirus. Stewart is een bijzonder bekwaam instructeur, hij geeft 1 op 1 les bespreekt daarna het lesverloop en wijst je op de verbeterpunten. Hij leert je andere aspecten in het verkeer te zien, waardoor je beter anticipeert op de rij-en omgevingssituaties, zodat je veilig, betrouwbaar en zelfverzekerd de weg op gaat. Ik kan iedereen Stewart van harte aanbevelen! Bedankt Stewart, ik geniet enorm van het motorrijden!! Jan Knobel.


Sander (8 september 2013)
Ik ben voor het behalen van mijn motorrijbewijs op zoek gegaan naar een instructeur die de juiste balans weet tussen serieus les geven en lekker leren motorrijden. Stewart biedt hierin precies de goede balans. Door zijn leerzame en leuke lessen ben ik in korte tijd geslaagd voor mijn rijbewijs en stap ik zelfverzekerd de motor op.
Stewart, nogmaals bedankt!


Frank (18 juli 2013)

Ik zat al een tijd te denken om mijn motorijbewijs te halen, maar zat een beetje in over de risico's van het motorrijden. Uiteindelijk de knoop doorgehakt, en op zoek gegaan naar een rijschool. Ik kwam al snel bij Stewart uit vanwege het hoge slagingspercentage, en het feit dat hij 1 op 1 lesgeeft en zelf met de motor meerijdt. Stewart geeft op toegankelijk wijze les, en geeft veel voorbeelden die tot de verbeelding spreken. Zo blijft alles goed hangen. Hij leert je risico's in te schatten en zoveel mogelijk voor te blijven. En nog belangrijker, hij leert je voor je eigen veiligheid in het verkeer te zorgen en niet afhankelijk te zijn van andere weggebruikers.Ik heb alles in een keer behaald, en rij nu lekker op de motor rond. En ik vind het motorrijden geweldig. Bedankt Stewart voor alle goede lessen.

Raymond (17 juli 2013)
Hoe slaag je in één keer. Ik ben ervan overtuigd dat Stewart gepassioneerd & resultaatgericht les geeft. Ik heb een aantal fundamentele veranderingen geleerd , waardoor ik veilig de motor op stap. Ook met de auto ben ik beter gaan rijden! Via www.studentrijbewijs.nl heb ik Stewart Rijopleidingen gevonden. Bij het CBR het slaag percentage bekeken dit bleek zeer hoog.

Stewart bedankt!

Geslaagd RB: A 11 juli 2013Vincent (23 juni 2013)
Door Stewart heb ik goed en veilig leren motorrijden.
Toen ik had besloten mijn motorrijbewijs te willen behalen heb ik meerdere rijscholen aangeschreven en proef/intake lessen gehad. Ik vond het belangrijk een klik te hebben met een kundige en critische instructeur, en die klik had ik bij Stewart.
Bij Stewart heb ik super fijn en goed les gehad. In een keer heb ik mijn examens behaald en binnen anderhalve maand na mijn eerste les had ik mijn motorrijbewijs.
Ik kan Stewart zeer aanraden! Hij heeft mij geleerd de motor te beheersen zodat hij doet wat ik wil en hij heeft me inzicht in het verkeer geleerd zoals ik dat zelfs na meer dan 20 jaar autorijden niet had opgebouwd.
Zelfverzekerd stap ik nu op mijn motor om met volle teugen te genieten van deze super leuke manier van jezelf verplaatsen.

Stewart, bedankt voor al je goede zorg. Je bent een kei van een instructeur!


Referenties


Jeroen 29-06-2017
Stewart Rijopleidingen, leren motorrijden in je eigen tempo. Geen woord van gelogen. Stewart neemt de tijd om je alles onder de knie te laten krijgen. Je krijgt duidelijke uitleg over de oefeningen en daardoor ook de eerste keer geslaagd voor het avb.
Op de weg is het ook fijn lessen omdat je een op een les krijgt. Hij zoekt leuke routes uit en zo blijft het lessen ook leuk. Resultaat, avd ook eerste keer gehaald.

Nogmaals bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen!

Groeten Jeroen


Sabrina
Ik kan Stewart aanbevelen als rijleraar. De lessen zijn altijd 1 op 1, wat ik erg prettig vond omdat de oefeningen die je doet en de routes die je rijdt afgestemd zijn op de punten die jij moet ontwikkelen. Stewart leert je geen trucjes aan om even snel het examen te laten halen, maar stoomt je klaar voor het echte motorrijden, wat ik persoonlijk erg belangrijk vond. Hij vindt het belangrijk dat je goed leert motorrijden en zal ook net zo lang tips geven tot het goed genoeg is. Stewart kan goed analyseren waardoor bepaalde aspecten van het motorrijden niet optimaal gaan en verzint daar zelf oefeningen bij. Bij mij was een ontwikkelpunt het goed vooruit kijken en Stewart bedacht een oefening wie als eerste de oranje brievenbussen zou spotten. Ik kan nu nog steeds nergens heen rijden zonder alle oranje brievenbussen te spotten! Zoals je leest is Stewart een leraar die het lesgeven serieus neemt, maar er zit er ook altijd wel een stukje humor in zijn lessen. Na het lessen was er regelmatig tijd voor een kopje thee om over de les na te praten.

Stewart bedankt voor de lessen en binnenkort kom ik nog eens langs voor een kopje thee en om mijn motor te laten zien!


lees verder