Referenties

Plaats hier uw reactie:


Naam:
Email:
Bericht:


Lees wat anderen schreven:

L. Baars (6 mei 2013)
Na zeker 10 jaar niet gereden te hebben heb ik bij Stewart een aantal "opfrislessen" genomen. Wat een fijne lessen waren dat: ik heb nu pas het gevoel dat ik kan rijden. Stewart legt geduldig uit en heeft duidelijk erg veel ervaring. Ga vooral dus bij Stewart lessen, zou mijn advies zijn.

Lukas.


Leonieke van Heeswijk (8 december 2012)
Wat ben ik blij dat ik Stewart heb getroffen als motorrijinstructeur! En zou ik hem aan iedereen kunnen aanbevelen!
Ik ben begonnen met mijn rijlessen bij een andere rijschool. Door meerdere redenen (o.a. verhuizing, lange wachttijd examen) heb ik gekozen om over te stappen. Via de website kwam ik bij Stewart terecht en koos ik voor hem omdat hij privé rijles geeft.
Tijdens Stewarts rijlessen heb ik zelf ondervonden hoe verschillend rijscholen kunnen zijn. Stewart vertelt je niet alleen de regels en dingen waar je op moet letten, maar ook de argumenten daarachter, waardoor het beter blijft hangen. Hij heeft veel geduld en is bijzonder vriendelijk met goede didactische vaardigheden. Je leert met een helicopter view naar het verkeer kijken. Zijn grootste doel is om je als motorrijder veilig en met veel plezier te leren rijden. Niet alleen om dat rijexamen te halen. In de paar lessen die ik van Stewart heb gehad, heb ik zoveel meer geleerd dan bij die andere rijschool! Bedankt Stewart!Jasper Trienekens (15 november 2012)

Op 8 november 2012 heb ik mijn vol rijbewijs A gehaald. Dit vlak voor de nieuwe regeling. Zonder Stewart was dat niet gelukt. Hij komt zeer duidelijk en rustig over en zegt waar het op staat en dit brengt hij op een goede manier. Daarnaast kun je er ook erg goed mee babbelen over motoren en auto's. De individuele lessen die hij geeft gaven mij de doorslag om bij hem te lessen en daar heb ik geen spijt van gehad!

 
Mirjam Verkoren (31 oktober 2012)

12 juli 2012 mijn rijbewijs gehaald voor de motor.Een week later op de motor in Frankrijk vakantie vieren. Het is dankzij Stewart dat de trip een zeer aangename reis is geworden.
Zijn veiligheids principes zijn van onschatbare waarde.Gelukkig is Stewart een gezellige instructeur om aan te denken, want ieder bocht, mn. in de bergen was hij in mijn gedacht:veilig bochten rijden is een kwestie van op tijd klaar zijn.
Van Stewart leer je niet alleen voertuigbeheersing, maar vooral veilig motorrijden.Motor rijden is fantastisch
Ruud Lambregts (10 oktober 2012)
Eergisteren geslaagd voor mijn rijbewijs A onbeperkt dankzij de professionele begeleiding van Stewart. Tijdens de lessen altijd goede adviezen en tips gehad, zodat ik niet alleen mijn rijbewijs heb gehaald maar ook heb geleerd wat het betekend een motorrijder te zijn. En als individuele lessen en lessen op eigen tempo is wat je zoekt, dan zit je bij Stewart op de goede plek! Owh, niet te vergeten, na de les was er altijd goede koffie!


Referenties


Jeroen 29-06-2017
Stewart Rijopleidingen, leren motorrijden in je eigen tempo. Geen woord van gelogen. Stewart neemt de tijd om je alles onder de knie te laten krijgen. Je krijgt duidelijke uitleg over de oefeningen en daardoor ook de eerste keer geslaagd voor het avb.
Op de weg is het ook fijn lessen omdat je een op een les krijgt. Hij zoekt leuke routes uit en zo blijft het lessen ook leuk. Resultaat, avd ook eerste keer gehaald.

Nogmaals bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen!

Groeten Jeroen


Sabrina
Ik kan Stewart aanbevelen als rijleraar. De lessen zijn altijd 1 op 1, wat ik erg prettig vond omdat de oefeningen die je doet en de routes die je rijdt afgestemd zijn op de punten die jij moet ontwikkelen. Stewart leert je geen trucjes aan om even snel het examen te laten halen, maar stoomt je klaar voor het echte motorrijden, wat ik persoonlijk erg belangrijk vond. Hij vindt het belangrijk dat je goed leert motorrijden en zal ook net zo lang tips geven tot het goed genoeg is. Stewart kan goed analyseren waardoor bepaalde aspecten van het motorrijden niet optimaal gaan en verzint daar zelf oefeningen bij. Bij mij was een ontwikkelpunt het goed vooruit kijken en Stewart bedacht een oefening wie als eerste de oranje brievenbussen zou spotten. Ik kan nu nog steeds nergens heen rijden zonder alle oranje brievenbussen te spotten! Zoals je leest is Stewart een leraar die het lesgeven serieus neemt, maar er zit er ook altijd wel een stukje humor in zijn lessen. Na het lessen was er regelmatig tijd voor een kopje thee om over de les na te praten.

Stewart bedankt voor de lessen en binnenkort kom ik nog eens langs voor een kopje thee en om mijn motor te laten zien!


lees verder