Referenties

Plaats hier uw reactie:


Naam:
Email:
Bericht:


Lees wat anderen schreven:

Hywel Raymond (21 september 2012)
Last week I passed my AVD exam and picked up my first bike, a Triumph Speed Triple. Having lessons with Stewart was a very positive experience. Without any previous motorcycle experience, I quickly picked up the basics of motorcycle riding following Stewarts expert advice and techiques. Since I am from the UK and unfamiliar with the Dutch road layout and rules, Stewart patiently guided my every step towards my goal. I would not hesitate in recommending Stewart as a motorcycle instructor for native Dutch riders or for english speaking expats.


Michael (14 augustus 2012)
Na een proefles op de lichte motor, was ik al snel om. Direct besloten om door te gaan, maar wel voor de zware klasse. Insteek voor de proefles was, dat ik graag een klein en snel motorscootertje wilde hebben en hiervoor is in NL een motorrijbewijs nodig. Dit wil ik nog steeds, maar na een aantal lessen heb ik geproefd van het echte motorrijden en dat smaakt naar meer (motor). Stewart heeft zowel tijdens de vaardigheden- als verkeersdeelname-lessen mij proberen te laten inzien wat motorrijden nu eigenlijk echt is. Om het motorrijden zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Dit ging met wat ups en downs, maar uiteindelijk ben ik gelukkig voor al mijn examens in één keer geslaagd! Stewart legt veel uit en benadrukt de kwetsbaarheid van de motorrijder. Zodoende word je goed bewust dat veiligheid en veilig rijden erg belangrijk zijn. Ben dus supertevreden dat ik mijn lessen bij Stewart heb gedaan en kan het iedereen die serieus met motorrijden wil beginnen aanraden!


Claudia (18 juni 2012)
Bij Stewart heb ik op een leuke manier en mijn eigen tempo leren motor rijden.
Tijdens het lessen op de weg worden er camera beelden van je gemaakt en na de les besproken zodat je op een rustige manier kan rijden en leren.
Daarnaast is het erg handig dat je een helm en motorkleding van hem kan gebruiken.
Bij Stewart heb ik niet alleen een rijbewijs gehaald maar ook leren motorrijden.
Wil jij dat ook ervaren ga dan je motorijlessen bij Stewart halen!


Lexa (2 april 2012)
Stewart is een gedreven en professionele instructeur die je met veel geduld de fijne kneepjes van het motorrijden leert. Stewart rijdt met goed onderhouden motorfietsen en je kunt altijd zijn motorkleding en helmen tijdens de les gebruiken. Doe bij Stewart een intake en beleef het fantastische gevoel van motorrijden!


Dirk Mulder (14 december 2011)

Als motorrijder blijf je een zwakkere weggebruiker. Door hier bewust van te worden tijdens de rijlessen van Stewart leer je optimaal te genieten van het motorrijden. Door Stewarts enthousiasme en passie voor het motorrijden geniet je elke keer weer van een motorles. Met behulp van een camera geeft Stewart je een goed beeld van jouw eigen rijkunsten en krijg je gerichte feedback.

Stewart is juist een rijschool waar je echt leert motorrijden en die je niet alleen een trucje aanleert.
Referenties


Jeroen 29-06-2017
Stewart Rijopleidingen, leren motorrijden in je eigen tempo. Geen woord van gelogen. Stewart neemt de tijd om je alles onder de knie te laten krijgen. Je krijgt duidelijke uitleg over de oefeningen en daardoor ook de eerste keer geslaagd voor het avb.
Op de weg is het ook fijn lessen omdat je een op een les krijgt. Hij zoekt leuke routes uit en zo blijft het lessen ook leuk. Resultaat, avd ook eerste keer gehaald.

Nogmaals bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen!

Groeten Jeroen


Sabrina
Ik kan Stewart aanbevelen als rijleraar. De lessen zijn altijd 1 op 1, wat ik erg prettig vond omdat de oefeningen die je doet en de routes die je rijdt afgestemd zijn op de punten die jij moet ontwikkelen. Stewart leert je geen trucjes aan om even snel het examen te laten halen, maar stoomt je klaar voor het echte motorrijden, wat ik persoonlijk erg belangrijk vond. Hij vindt het belangrijk dat je goed leert motorrijden en zal ook net zo lang tips geven tot het goed genoeg is. Stewart kan goed analyseren waardoor bepaalde aspecten van het motorrijden niet optimaal gaan en verzint daar zelf oefeningen bij. Bij mij was een ontwikkelpunt het goed vooruit kijken en Stewart bedacht een oefening wie als eerste de oranje brievenbussen zou spotten. Ik kan nu nog steeds nergens heen rijden zonder alle oranje brievenbussen te spotten! Zoals je leest is Stewart een leraar die het lesgeven serieus neemt, maar er zit er ook altijd wel een stukje humor in zijn lessen. Na het lessen was er regelmatig tijd voor een kopje thee om over de les na te praten.

Stewart bedankt voor de lessen en binnenkort kom ik nog eens langs voor een kopje thee en om mijn motor te laten zien!


lees verder