Referenties

Plaats hier uw reactie:


Naam:
Email:
Bericht:


Lees wat anderen schreven:

Daniel Langeweg (21 november 2011)
Motorrijden is een erg leuke hobby maar ook redelijk gevaarlijk. Bij veel rijscholen wordt je geleerd hoe je met de motor door het verkeer moet komen. veel rijscholen vinden dat waarschijnlijk voldoende, maar bij stewart wordt er ook aandacht besteed aan dat het rijden leuk moet zijn en veilig. Veel dingen waar je niet aan zo denken op het gebied van veiligheid wordt door stewart duidelijk uitgelegd.

Kortom: stewart rijopleidingen is een goede rijschool die je meer leert dan alleen de basis dingetjes en dit op een voordelige, leuke en informele manier.

Wil je een motorrijbewijs halen ga dan naar stewart voor een degelijke opleiding!


Bas Wijnands (26 juli 2011)

Stewart rijopleidingen ... Daar leer je motorrijden.

Dat is ook zo. In een rustig aangepast tempo leert Stewart je motorrijden.
Bij de lessen voor voertuigbeheersing als iets niet lukt zoals het zou moeten, dan verzint hij een andere oefening die het zelfde resultaat beoogd.
Bij verkeersdeelneming staat Stewart voor veiligheid. Je wordt er goed van doordrongen hoe kwetsbaar je bent op de motor.
Stewart geeft op een ontspannen en prettige wijze les!
Henri Donkers (15 juni 2011)
Stewart geeft les op een manier waar genieten maar vooral veiligheid centraal staat. Hij neemt alle tijd om je rustig uit te leggen hoe je het beste door het verkeer kunt manouvreren. Heb mijn motorrijbewijs gehaald en heb nu ook echt het gevoel dat ik in staat ben om veilig te rijden! Vooral dat hij alle tijd en aandacht geeft die jij nodig hebt geeft een goed en vertrouwd gevoel! een aanrader dus!


Jacques Vonk (9 juni 2011)

Stewart is een enthousiaste rijinstructeur die je op zeer verantwoorde manier leert met plezier motor te rijden. Hij bedenkt steeds nieuwe oefeningen om je te laten wennen aan de motor, het verkeer en de mogelijkheden die de motor je biedt. Hij maakt hierbij ook gebruik van de camera, zodat je nog eens terug ziet hoe je rijdt en je ook zelf ziet waar je verbeterpunten liggen.

Stewart legt je altijd op een vriendelijke en constructieve manier uit hoe je die verbeterpunten ook kunt realiseren. Daarnaast moet ik ook waardering uitspreken voor de gekozen routes, die zowel aantrekkelijk als uitdagend zijn. Wat ik nog niet begrijp is hoe Stewart altijd dat schitterende weer organseerde waarin ik altijd mocht rijden.

Hoe dan ook, als ik ooit een opfriscursus wil volgen, dan zal ik dat zeker bij Stewart doen. Als je begint met motorrijden, dan zou ik zeker een proefles bij Stewart volgen.
Anneke van der Zaan (29 mei 2011)
Na jaren achterop de motor te hebben gezeten, werd ik opeens bang. Om deze angst te overwinnen kreeg ik van mijn zoon een proefles motorrijden bij Stewart. Helemaal enthousiast doorgegaan met lessen en uiteindelijk mijn rijbewijs in een keer gehaald. Stewart bedankt voor je geduld,inzet en vertrouwen.
Anneke


Referenties


Jeroen 29-06-2017
Stewart Rijopleidingen, leren motorrijden in je eigen tempo. Geen woord van gelogen. Stewart neemt de tijd om je alles onder de knie te laten krijgen. Je krijgt duidelijke uitleg over de oefeningen en daardoor ook de eerste keer geslaagd voor het avb.
Op de weg is het ook fijn lessen omdat je een op een les krijgt. Hij zoekt leuke routes uit en zo blijft het lessen ook leuk. Resultaat, avd ook eerste keer gehaald.

Nogmaals bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen!

Groeten Jeroen


Sabrina
Ik kan Stewart aanbevelen als rijleraar. De lessen zijn altijd 1 op 1, wat ik erg prettig vond omdat de oefeningen die je doet en de routes die je rijdt afgestemd zijn op de punten die jij moet ontwikkelen. Stewart leert je geen trucjes aan om even snel het examen te laten halen, maar stoomt je klaar voor het echte motorrijden, wat ik persoonlijk erg belangrijk vond. Hij vindt het belangrijk dat je goed leert motorrijden en zal ook net zo lang tips geven tot het goed genoeg is. Stewart kan goed analyseren waardoor bepaalde aspecten van het motorrijden niet optimaal gaan en verzint daar zelf oefeningen bij. Bij mij was een ontwikkelpunt het goed vooruit kijken en Stewart bedacht een oefening wie als eerste de oranje brievenbussen zou spotten. Ik kan nu nog steeds nergens heen rijden zonder alle oranje brievenbussen te spotten! Zoals je leest is Stewart een leraar die het lesgeven serieus neemt, maar er zit er ook altijd wel een stukje humor in zijn lessen. Na het lessen was er regelmatig tijd voor een kopje thee om over de les na te praten.

Stewart bedankt voor de lessen en binnenkort kom ik nog eens langs voor een kopje thee en om mijn motor te laten zien!


lees verder