Referenties

Plaats hier uw reactie:


Naam:
Email:
Bericht:


Lees wat anderen schreven:

Joost (26 mei 2011)
De lessen van Stewart zijn rustig, doelgericht en met passie voor het motorrijden gegeven. Voor iedereen die goed wil leren motor rijden!


DE MEULEMEESTER A (31 maart 2011)
Ik ben nog niet in bezit van mijn zijspan combinatie en heb vooraf de basiscursus zijspan genomen bij Stewart.Zeer tevreden van zowel de theoretische als practische benadering Die cursus vond ik een must.Aan te raden.Jeannine Vankan (11 februari 2011)
Ik ga 2 jaar vrijwilligerswerk doen in Ghana. Mijn taak is onderwijsondersteuning, waarvoor ik scholen met een crossmotor moet bezoeken. Stewart heeft met zijn betrokken, persoonlijke aanpak mij het vertrouwen gegeven dat het gaat lukken op de motor.
Bedankt daarvoor!!


Paul Vugts (24 september 2010)

"Van Stewart heb ik een verhoogde rijvaardigheids cursus gehad in het donker. Daarnaast heb ik veel contact met Stewart gehad via het motorbedrijf waar ik heb gewerkt en Stewart zaken mee deed. Stewart valt in positive zin op ten opzichte van de rij instructeurs die ik in het verleden voor mijn motorrijbewijs heb gehad door zijn duidelijke manier van uitleggen. Daarnaast luistert hij wat jij hebt te vertellen en speelt daar goed op in.

Stewart is verreweg de beste rij instructeur die ik heb meegemaakt en ik heb voor mijn rijbewijzen en cursussen exclusief Stewart 5 verschillende instructeurs meegemaakt." August 17, 2010
Wouter Kamp (24 september 2010)
De rijlessen bij Stewart zijn mij zeer goed bevallen. Hij neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je de motor echt leert te beheersen. Naast de uitstekende manier van doceren is Stewart ook sociaal een hele geschikte vent. Woon je in de buurt van Breda en wil je je motorrijbewijs halen, dan raad ik je zeker aan bij Stewart te gaan lessen.” April 18, 2010


Referenties


Jeroen 29-06-2017
Stewart Rijopleidingen, leren motorrijden in je eigen tempo. Geen woord van gelogen. Stewart neemt de tijd om je alles onder de knie te laten krijgen. Je krijgt duidelijke uitleg over de oefeningen en daardoor ook de eerste keer geslaagd voor het avb.
Op de weg is het ook fijn lessen omdat je een op een les krijgt. Hij zoekt leuke routes uit en zo blijft het lessen ook leuk. Resultaat, avd ook eerste keer gehaald.

Nogmaals bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen!

Groeten Jeroen


Sabrina
Ik kan Stewart aanbevelen als rijleraar. De lessen zijn altijd 1 op 1, wat ik erg prettig vond omdat de oefeningen die je doet en de routes die je rijdt afgestemd zijn op de punten die jij moet ontwikkelen. Stewart leert je geen trucjes aan om even snel het examen te laten halen, maar stoomt je klaar voor het echte motorrijden, wat ik persoonlijk erg belangrijk vond. Hij vindt het belangrijk dat je goed leert motorrijden en zal ook net zo lang tips geven tot het goed genoeg is. Stewart kan goed analyseren waardoor bepaalde aspecten van het motorrijden niet optimaal gaan en verzint daar zelf oefeningen bij. Bij mij was een ontwikkelpunt het goed vooruit kijken en Stewart bedacht een oefening wie als eerste de oranje brievenbussen zou spotten. Ik kan nu nog steeds nergens heen rijden zonder alle oranje brievenbussen te spotten! Zoals je leest is Stewart een leraar die het lesgeven serieus neemt, maar er zit er ook altijd wel een stukje humor in zijn lessen. Na het lessen was er regelmatig tijd voor een kopje thee om over de les na te praten.

Stewart bedankt voor de lessen en binnenkort kom ik nog eens langs voor een kopje thee en om mijn motor te laten zien!


lees verder